
Natuurdesem voor gezond brood
Door brood te bakken met natuurdesems krijgt het brood een heerlijk volle specifiek smaak en blijft het langer vers. De verschillende broden hebben allemaal een eigen unieke desem, waardoor elk broodsoort zijn eigen specifieke smaak heeft. Wij fermenteren voor alle broodsoorten de verschillende desems in onze eigen bakkerij.

Bakken brood met gist duurt 4 uur, bakken brood met desem 24 uur
Het bakken van een gewoon brood duurt circa 4 uur. Een desem brood moet in alle rust rijzen, waardoor het brood echt vol van smaak wordt. Het hele proces van het bakken van desem brood is gemiddeld 24 uur.
Tijdens het bakken ontstaat er een heerlijke krokante korst. Het brood is wat steviger, maar heerlijk mals en heeft zijn eigen unieke heerlijke smaak.. Onze desem broden worden op de traditionele Italiaanse en Franse wijze gebakken.


Bakken brood met gist duurt 4 uur, bakken brood met desem 24 uur
Het bakken van een gewoon brood duurt circa 4 uur. Een desem brood moet in alle rust rijzen, waardoor het brood echt vol van smaak wordt. Het hele proces van het bakken van desem brood is gemiddeld 24 uur.
Tijdens het bakken ontstaat er een heerlijke krokante korst. Het brood is wat steviger, maar heerlijk mals en heeft zijn eigen unieke heerlijke smaak.. Onze desem broden worden op de traditionele Italiaanse en Franse wijze gebakken.


Altijd heerlijk vers Desem brood
Dankzij de lang vershoud verpakking zorg je ervoor dat de broden, op een natuurlijke manier, tot 30 dagen buiten de diepvries lekker vers bewaard kunnen worden. Healthy Bakers desem brood thuis even afbakken in een voorverwarmde oven van 210 graden voor 10 a 12 minuten en je kunt genieten van heerlijk vers desem brood.


Desem broden voorgebakken en zuurstofarm verpakt
Onze desem broden zijn niet alleen bijzonder en uniek van smaak, maar worden in onze bakkerij tot 80% afgebakken. Na het afbakken laten wij de desem broden afkoelen en worden zij zuurstofarm verpakt. De broden blijven zo op een natuurlijke wijze zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen 30 dagen goed.
Het verpakkingsproces en zuurstofarm verpakken is een uniek proces wat speciaal voor onze bakkerij is ontwikkeld. Onder andere hierdoor kunnen wij u garanderen dat het brood niet alleen bijzonder lekker blijft, lactose vrij is, E-nummer vrij is, maar ook buiten de diepvries goed bewaard kan worden.
Desem broden voorgebakken en zuurstofarm verpakt
Onze desem broden zijn niet alleen bijzonder en uniek van smaak, maar worden in onze bakkerij tot 80% afgebakken. Na het afbakken laten wij de desem broden afkoelen en worden zij zuurstofarm verpakt. De broden blijven zo op een natuurlijke wijze zonder gebruik te maken van conserveringsmiddelen 30 dagen goed.
Het verpakkingsproces en zuurstofarm verpakken is een uniek proces wat speciaal voor onze bakkerij is ontwikkeld. Onder andere hierdoor kunnen wij u garanderen dat het brood niet alleen bijzonder lekker blijft, lactose vrij is, E-nummer vrij is, maar ook buiten de diepvries goed bewaard kan worden.


De desem broden uit onze bakkerij zijn:
- Zijn licht verteerbaar
- lactose vrij
- Zijn E-nummers vrij
- Hebben een lagere glycemische index dan brood bereid met gist
- Bevatten melkzuurbacteriën die goed zijn voor een optimale darmwerking.
- Zijn beter voor de spijsvertering.
- Zorgen snel voor een heerlijk, verzadigd gevoel.