Contact: mail ons op
info@deinternetbezorger.nl
of via onze chat.
Bereikbaar op werkdagen. U krijgt binnen 24 uur reactie
Gratis verzenden vanaf €20,-
Contact:
mail ons op
info@deinternetbezorger.nl
of via onze chat.
Bereikbaar op werkdagen. U krijgt binnen 24 uur reactie
Het brioche haasje, is van oudsher afkomstig uit Frankrijk, wordt bereid met extra suiker, eieren en roomboter. In Frankrijk, maar ook in Nederland vinden niet alleen kinderen, maar ook heel veel volwassenen dit haasje een ware traktatie. Wil je iets aparts eten, dan moet je deze briohe haasjes echt proberen.
Deze Zeeuwse Verleiding is onze trots, onze specialiteit. Het recept en de bereidingswijze zijn de afgelopen decennia tot in de puntjes geperfectioneerd. De Bliek Bolus is niet voor niets al meerdere malen tot beste en lekkerste bolus van Zeeland uitgeroepen.
Deze Zeeuwse Verleiding is onze trots, onze specialiteit. Het recept en de bereidingswijze zijn de afgelopen decennia tot in de puntjes geperfectioneerd. De Bliek Bolus is niet voor niets al meerdere malen tot beste en lekkerste bolus van Zeeland uitgeroepen.
Ruim 90 jaar geleden in het Zeeuwse stadje Veere is Bakker Bliek begonnen met het bakken van echt (h)eerlijk brood. Van generatie op generatie is het bakkersambacht doorgeven.
Al vanaf het begin staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Bliek Meesterbakkers is voortdurend op zoek naar manieren om met moderne hulpmiddelen ouderwetse kwaliteit te garanderen. Dat betekent dat er nog steeds veel handmatige arbeid en vakmanschap aan het bereiden van de producten te pas komt.
Ons bedrijf heeft zelfs het kwaliteitscertificaat IFS. en is de eerste ambachtelijke bakkerij in Zuidwest-Nederland die producten bakt volgens deze toonaangevende voedselveiligheidstandaard.
In onze bakkerij wordt alleen gebakken met zuiver natuurlijke grondstoffen en de grondstoffen die we gebruiken zijn niet genetisch gemanipuleerde.
De Zeeuwse Verleiding is onze trots, onze specialiteit. Het recept en de bereidingswijze zijn de afgelopen decennia tot in de puntjes geperfectioneerd. De Bliek Bolus is niet voor niets al meerdere malen tot beste bolus van Zeeland is uitgeroepen. Wil jij de Zeeuwse verleiding thuis bestellen? dit kan via www.deinternetbezorger.nl
Ons huismerk Panito, is het ambachtelijk natuurdesem brood dat nog wordt gebakken op de stenen ovenvloer. Van meel tot dat het desembrood gebakken van onze stenen ovenvloer komt duurt circa 24 uur. Door het brood langzaam en in alle rust te laten rijzen blijft het mals van binnen, heeft het een stevige byte en een heerlijke krokante korst. Bestellen kan via www.deinternetbezorger.nl
Iedere dag bakken de ambachtelijke bakkers van HappyBakers lekkere verse 100%glutenvrije producten. Het Happy Bakers assortiment bevat naast diverse soorten brood en broodjes ook een groot aantal andere lekkere glutenvrije producten zoals bagels, Cakes, Muffins, koeken.
De hele dag lekker eten maar toch weinig koolhydraten binnen krijgen ?
Probeer dan de Low Carb producten van healthy bakers eens. Zo heeft het Low Carb brood en stokbrood 90% lager gehalte aan koolhydraten dan bijvoorbeeld een gewoon witbrood. Het Healthy Bakers-assortiment bevat naast het brood ook een aantal andere lekkere in koolhydraten verlaagde producten zoals: Spijsbrood, snackbrood, bolletjes, Shake, pannenkoekmix, Crackers
Een heerlijk en gezond brood, met 32 gram aan natuurlijke eiwitten, die je helpen bij het gezond en vitaal ouder worden. Eiwitten ondersteunen het herstel na ziekte en zijn belangrijk bij het aansterken. Ze helpen je lichaam bij het snel fit en energiek worden. Meer informatie over Protenia brood..
Altijd genieten van heerlijke, verse producten in huis. Producten die besteld zijn op deinternetbezorger.nl worden speciaal langer vers verpakt waardoor u deze circa 3 weken houdbaar houdt buiten de vriezer.(mits anders aangegeven).
Invriezen? Geen enkel probleem!
Dit kan zowel in ongeopende originele verpakking als (indien nodig) na het afbakken.
Invriezen in ongeopende originele verpakking:
verleng je houdbaarheid met circa 5 maand.
Invriezen na afbakken: Goed laten afkoelen, verpakken per portie of in zijn geheel in een sealbag/zipper verpakking. Hiermee verleng je de houdbaarheid met circa 1 maand.
Winkelmand