Slapen wordt weer natuurlijk met Total Sleep

Slapen wordt weer natuurlijk met Total Sleep

Ontdek Total Sleep van Original CBD, een natuurproduct dat extracten bevat uit vergeten planten die je kunnen helpen bij het inslapen en doorslapen. Deze planten bieden een weldadige rust voor de zenuwen en ondersteunen een natuurlijke ontspanning.

Gespannen zenuwen tot rust

Een van deze planten is de passiebloem, die al meer dan 200 jaar bekend staat als een kalmerend middel om gespannen zenuwen tot rust te brengen. Helaas is de passiebloem in de moderne geneeskunde vervangen door synthetische middelen. Gelukkig heeft wetenschappelijk onderzoek bevestigd dat de passiebloem inderdaad een rustgevende invloed heeft op het slaapproces.

Ballota nigra bij moeilijk inslapen

Een andere vergeten plant is de Ballota nigra, die al sinds de 16e eeuw in West-Azië traditioneel gebruikt werd bij nerveuze spanningen, moeilijk inslapen. Het is jammer dat we vaak vergeten hoe de natuur ons kan helpen.

Beter kunnen slapen

De Escholtzia californica is ook zo’n plant die in de vergetelheid is geraakt, maar de Noord-Amerikaanse Indianen gebruikten deze plant al lang geleden om beter te kunnen slapen. De plant en de kleine zwarte zaadjes van de vrucht bevatten stoffen die een licht kalmerende werking hebben en bijdragen aan een goede nachtrust. Geen wonder dat het plantje bekend staat als het Slaapmutsje.

Heerlijk slapen en uitgerust wakker

Laat je verrassen door Total Sleep, een natuurproduct met extracten uit deze vergeten planten. Ervaar zelf hoe ze je kunnen helpen om heerlijk te slapen en uitgerust wakker te worden. Ontdek de kracht van de natuur en herontdek de voordelen die deze vergeten planten te bieden hebben.


Vitamine D en gezonde gewrichten

Vitamine D is ook van groot belang voor de gewrichten. Het speelt een rol bij het behoud van sterke botten en spieren.